Стопкадри бТВМартен Роберто проговори за отказа си да пусне на Новак

...
Стопкадри бТВМартен Роберто проговори за отказа си да пусне на Новак
Коментари Харесай

Мартен проговори за Луда за тебе: Тази песен не трябваше да звучи в залата

Стопкадри бТВ

Мартен Роберто проговори за отхвърли си да пусне на Новак Джокович обичаната му ария " Луда за тебе " в зала " Арена София " по време на мача на сърбина с Григор Димитров.

Диджеят обясни какъв е бил предварителния сюжет и каква е истината, и изрично отхвърли, че е показал неуважение към тенис легендата.



Тук не става въпрос за мой отвод. Тази ария не трябваше да звучи в залата и ние не знаехме, че той ще изиска тази ария. Имаше проект да има афтър празненство, на което бях поканен да пущам от 11:00 часа, и за което ми беше споделено, че там особено за изненада на Новак Джокович ще бъде поканена Камелия, която ще му изпее лично песента, разкри по бТВ Мартен. 



В този миг стана ясно, че тази ария, за целия клип стана ясно, че тази ария в залата няма да звучи, и всичко вървеше супер. Отказах афтър празненството, защото очевидно се реалокира в по-голям клуб, където има просто повече пространство, което е супер и се преместив осъществяването на Камелия особено за този човек. Защото той е харесва тази ария и организаторите се бяха постарали да му създадат тази изненада, добави диджеят.

В един миг в залата, когато Джокович реши прочувствено да се обърне и да изиска тази ария, нито един човек от екипа не знаеше какво да направи. Просто шанс мой е, че всички камери в този миг бяха към мен и аз трябваше да давам отговор за нещо, за което безусловно никой не знаеше какво да направи в този миг. Според мен даже Григор гледаше изненада на това, което се случи. Аз просто в един миг се оказах на неправилното място в неправилния миг, сподели още Роберто.

Всички камери бяха към мен, но никой нямаше подготвеност за това нещо. Тази ария не трябваше да звучи в залата, защото Джокович трябваше да я чуе персонално от актьора, който извършва песента, и тук не става въпрос, че някой е показал пренебрежение към Новак. Напротив демонстрирах голямо почитание към това, което той харесва, тъй като аз пусках беше песни, които този човек харесва, песни от фънки музика, продължи Мартен.

Целият екип знаеше, че тази ария няма да звучи в залатата, заощо мислите, че пред 16 хиляди фенове и две величия на корта, някой ще остаави на мен решението какво да се пуска. Аз не желаех да скапва идненадата и по някакъв начин да обидя човек, който е направил нещо, което вдъхновява другите хора, сподели още Мартен Роберто.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР